Bandholm Hotel - smukt badehotel på Lolland-Falster nær ved Sydsjælland
Bandholm Hotel - smukt badehotel på Lolland-Falster nær ved Sydsjælland
Bandholm Hotel - smukt badehotel på Lolland-Falster nær ved Sydsjælland

Værelser

På Bandholm Hotel kan man sove med komfort og luksus. Fra man træder ind på det historiske, velholdte hotel, føler man sig hensat til en tid med storhed og elegance, som for år tilbage kun var forbeholdt de få.

Ophold

Et ophold på Bandholm Hotel er en dejlig måde at tage et break fra den travle hverdag. Hotellet, byen og naturen omkring emmer af fred og idyl, tid til kærlighed og fordybelse og til rigtig at få snakket sammen.

Restaurant

Velkommen i vores hyggelige a la carte restaurant. Her serverer vi lækre, lokalinspirerede retter, udsøgte gourmetoplevelser og et væld af dejlige desserter.

Wellness

Giv dig selv den eksklusive oplevelse, du ikke får i hverdagen. Bandholm Wellness tilbyder afslapning og forkælelse sammen med den rette rådgivning og pleje.

Fester & Selskaber

Bandholm Hotel er med smukke festlokaler, beliggende i idylliske omgivelser ved havet, den perfekte ramme om en eventyrlig og mindeværdig fest.

Business

Hold jeres næste møde eller konference i smukke lokaler ved havet med mødefaciliteter, service og forplejning i topklasse.
Bandholm Hotel og Wellness når vi har brug for forkælelse! - Vi har været på både hotellet og benyttet a la carte, vi har været til fest, og vi har været til wellnessbehandlinger. Altid, når vi kommer på Bandholm, bliver vi mødt af smilende, serviceminded personale, som giver os en perfekt oplevelse. Vi føler os velkomne, forkælede, og hver gang kører vi hjem meget glade og afslappede. Bandholm er virkelig blomstret op, også takket være så fint et tilbud med hotel og Wellness, som altid summer af liv. Vi kan kun anbefale at opleve hotel, wellness og området som en perfekt totaloplevelse for både voksne og børn - som pigerne siger - det er luksus! Glem ikke i sommermånederne at tage et smut i ishuset, bade fra stranden og afslut dagen med lækker sommergrill på terrassen!
Maria Vejle Lohse, Maribo
Det bedste ved opholdet var sammensætningen af hygge, god mad og dejlige omgivelser bundet op på et stilfuldt design og væremåde.
Marc S. Blom
via
Loopon
Der er en dejlig fred og ro. Alt er lyst og personalet et meget venligt.
Ea Lauritzen
via
Loopon
Vi skulle ned og fejre mandens fødselsdag og vores bryllupsdag. Modtagelsen var hjertelig og personlig, og vi følte os velkommen med det samme. Ved aftensmåltidet vidste personalet hvem vi var, og betjeningen var ikke til at sætte en finger på. Maden var SÅÅÅ lækker og deres valg af vine til os var igen upåklagelig. Der manglede intet - morgenmaden var igen et hav af lækkerier (ikke mindst deres pandekager som klart var hjemmelavet). Alt i alt en kanon oplevelse, som vi virkelig vil tænke tilbage på længe.
zanne990
via
TripAdvisor
Fantastiske omgivelser! Utroligt lækker mad. Venligt og serviceminded personale! Virkeligt gennemført wellnessafdeling.
Michelle Kyhl Johansen
via
Facebook
Flot stil og alt er super godt vedligeholdt. Imødekommende personale og rigtig god restaurant med et fantastisk vinkort.
Mads Gundersen
via
Loopon
Alt er super godt vedligeholdt. Imødekommende personale og rigtig god restaurant med et fantastisk vinkort.
Mads Gundersen
Vi har i årenes løb været mange steder i Danmark såvel som i udlandet, men et så hjerteligt personale kombineret med professionalisme har vi ikke mødt før. Dertil kommer en vidunderlig mad, som selv de mest kræsne ganer har godkendt. Alle gæster fra alderen 7 år til 75 år var tilfredse, og vi kan anbefale hotellet til alle formål. Louis og jeg vil mindes vores guldbryllup med glæde i alle årene, der kommer.
hflfdk
via
TripAdvisor
Vi har haft et super ophold - langt over forventning - med dejligt værelse, dejlig mad og super sød og venlig betjening, hvor man virkelig følte sig velkommen! Vi kommer MEGET gerne igen.
Birte
via
DinnerBooking
Bordet var klar med flag på, som vi havde bedt om i bookingen. Maden og drikkevarerne var lækker, frisklavet og indbydende. Betjeningen og deres timing var perfekt. Der er virkelig rent og pænt.
Dorthe
via
DinnerBooking
Vi har haft et super ophold - langt over forventning - med dejligt værelse, dejlig mad og super sød og venlig betjening, hvor man virkelig følte sig velkommen!
Birte
via
DinnerBooking
Dejligt luksuriøst ophold. Hyggeligt, romantisk, luksuriøst og stemningsfyldt.
Torben
via
Booking.com
Meget hyggeligt hotel, fantastisk god mad og vine og sød og venlig betjening.
Charlotte Stech Toksværd
via
Loopon
Meget hyggeligt hotel, fantastisk god mad og vine og sød og venlig betjening ☺️
Charlotte Stech Toksværd
Helt fantastisk sted, meget hyggeligt ☺️. Maden og vinen er helt fantastisk og Bandholm har det sødeste personale ☺️. Vi kommer helt sikkert igen. Bandholm Hotel kan klart anbefales. ?
Charlotte Cst
via
Google
Dejligt ophold. Godt tilfreds med det hele og godt personale, rent og pænt og super god mad. Kommer helt sikkert igen og anbefaler det til mange. Der er en dejlig natur, og der var flot omkring hotellet. Tak for et godt ophold.
Lis Lidsmoes
via
TripAdvisor
Storslået betjening - både for maden og for vinen. Timingen i serveringen var meget perfekt - ingen unødig ventetid og tilpas afstand mellem retterne. Sødt og smilende serveringspersonale. Hotellets indretning er meget hyggeligt og passer til gourmet-stemningen. Et ophold værd for alle, der vil et gourmet-ophold.
Kurt Elliot
via
DinnerBooking
Venindedage på Bandholm Hotel - Jeg har kun rosende ord til både personalet, værelset, hele hotellet og ikke mindst den super lækre mad, der blev serveret. Et virkelig lækkert hotel, som oser af ro, romantik og flot stil. Helt sikkert et sted, jeg vil vende tilbage til.
jannibroso
via
TripAdvisor
Venligt personale, hyggelig stemning. Meget smukt det hele, især restauranten og alle lysekronerne rundt omkring.
Camilla Strande
via
Loopon

Afslappet atmosfære, pænt rengjort værelse og mulighed for at få laktosefri mad. Man føler sig velkommen.
Ove Ingemann

Bandholm Hotel er indbegrebet af diskret luksus i smukke omgivelser. Udsøgt, lokalinspireret mad og hjertelig betjening.
Romantiske omgivelser, havudsigt og landlig idyl. Perfekt til at koble af og nyde hinanden.

Hallen på Bandholm Hotel
Hallen på Bandholm Hotel
Hallen på Bandholm Hotel