Gourmet restaurant på Lolland - bruges ved gourmetophold Gourmet dessert gourmet ophold Hall på Bandholm Hotel Vores unikke luksussuite - Perfekt til gastronomiophold Gourmet hovedret Vinterstemning på Bandholm Hotel

Gourmetophold

Ankomstdato
23
Februar
Afrejsedato
24
Februar

Eksklusivt gourmetophold i lollandsk idyl, tæt på skov, strand og marker. Oplev de bedste råvarer fra verdenskendte lollandske producenter, tilberedt med kærlighed og kreativitet, serveret i smukke og stemningsfulde lokaler ved havet.

Gourmetophold

1-døgns gourmetophold

– kan bookes fredag eller lørdag.

Ankomstdagen

  • Indtjekning fra kl. 15
  • Hjemmelavede chokolader
  • 7-retters gourmetmiddag med vinmenu *
  • Overnatning (vælg værelsestype ved booking)

Afrejsedagen

  • Stor morgenbuffet
  • Udtjekning senest kl. 11

Pris pr. person i et af vores skønne værelser/suiter kr. 2.195 - 3.945. Tillæg for én persons ophold. Se dagsaktuelle priser og værelseskategorier ved booking.

2-døgns gourmetophold

– kan bookes torsdag-lørdag eller fredag-søndag.

Ankomstdagen

  • Indtjekning fra kl. 15
  • Hjemmelavede chokolader
  • Kokkens 3-retters middag *
  • Overnatning (vælg værelsestype ved booking)

Dag 2

  • Stor morgenbuffet
  • 7-retters gourmetmenu med vinmenu *
  • Overnatning

Afrejsedagen

  • Stor morgenbuffet
  • Udtjekning senest kl. 11

Pris pr. person i et af vores skønne værelser/suiter kr. 3.190 - 6.690. Tillæg for én persons ophold. Se dagsaktuelle priser og værelseskategorier ved booking.

* Mad inkluderet i opholdet

De inkluderede retter er udvalgt af køkkenchefen og varierer efter årstiden. 

Vi anbefaler at bestille bord i restauranten i god tid. Benyt venligst linket i bekræftelsesmailen, efter booking er gennemført.

Gastronomi i særklasse

Sætter I pris på de kulinariske glæder, er Bandholm Hotel en perfekt ramme, hvor god mad, dejlig natur og romantiske omgivelser går op i en højere enhed. 

Bandholm Hotel er hurtigt blevet et af de allermest populære spisesteder på Lolland. Her har vi noget af Danmarks bedste landbrugsjord og et særligt mildt klima, der gør området til en fantastisk ressource for gode råvarer.

Vores chefkok Naomi Fouché har sammensat en overdådig gourmetmenu, der sammen med en udsøgt vinmenu giver en total smagsoplevelse. Hertil kommer lidt godt på værelset i form af jordbær, hånddyppet i chokolade, samt en lækker morgenbuffet næste dag.