Rutineret bartender på Bandholm Hotel
Spa wellness behandling og ophold på Bandholm Hotel Lolland
Eksklusive drinks og drikkevarer på Bandholm Hotel
Gourmetmenu med vinmenu på Bandholm Hotel
Superiorværelse i hovedbygningen på Bandholm Hotel
Pejsestuen restaurant på Bandholm Hotel
Luksus champagne
Smuk udsmykning på Bandholm Hotel
Loungestemning med ild i pejsen på Bandholm Hotel
Luksussuite på Bandholm Hotel
Fakkel ved terrassen
Aftenhygge på terrassen med udeservering

Queen opholdet er det mest ekstravagante og forkælende ophold, som Bandholm Hotel kan tilbyde. Opholdet inkluderer luksuschampagne på værelset, en overdådig gourmetmiddag med vinmenu og den ultimative wellnessoplevelse, som skaber en tilstand af fuldkommen nydelse og afslapning. 


Fra 2.195 kr. pr. person pr. nat. OBS! GOURMETMENUEN SERVERES KUN FREDAG OG LØRDAG.

Et ophold, som er en dronning værdigt

Queen opholdet på Bandholm Hotel er designet til at kæle for selv de mest kræsne sanser. Det klassiske badehotel indgyder, med sin atmosfære og sjæl, en helt særlig ro. Naturen og havet omkring, samt den smukke indretning indenfor, sætter sjælen i rette tilstand til virkelig at nyde både de skønne værelser, de ypperlige kulinariske oplevelser og de beroligende wellnessbehandlinger.

1 dags Queenophold - kan bookes fredag og lørdag

Fra 3.495 kr. pr. person *

 • Moët & Chandon champagne og chokoladedyppede jordbær på værelset ved ankomst
 • Queen el. King Treatment i wellness
 • Gourmetmenu i restauranten med tilhørende vinmenu
 • Overnatning (vælg værelsestype ved booking)
 • Stor morgenmadsbuffet næste morgen

2 dages Queenophold - kan bookes med start torsdag eller fredag

Fra 2.195 kr. pr. person pr. nat *

Dag 1

 • Moët & Chandon champagne og chokoladedyppede jordbær på værelset ved ankomst
 • 3-retters middag
 • Overnatning (vælg værelsestype ved booking)
 • Stor morgenmadsbuffet næste morgen

Dag 2

* Generel information

 • Den angivne pris er pr. person pr. dag ved minimum to personer i samme værelse. Der forekommer tillæg, hvis man booker som enkeltperson. 
 • Se dagsaktuelle priser ved booking eller ring til os på +45 5475 5476 for oplysning om dagsprisen på de dage, I ønsker at booke.
 • 1-dags ophold kan kun bookes fredag og lørdag. 2-dages ophold kan bookes torsdag og fredag.
 • Alle værelser er ikke-rygerværelser.
 • Check-ind er fra kl. 15 på ankomstdagen.
 • Check-ud er senest kl. 11 på afrejsedagen.

Gør det ekstra lækkert

Tillæg for Superiorværelse pr. nat 300 kr.
Tillæg for Superiorværelse i hovedbygningen pr. nat 700 kr.
Tillæg for Superior Lux pr. nat 700 kr.
Tillæg for Luksussuite i hovedbygningen pr. nat 1.600 kr.

Eksklusive gourmetoplevelser

En aften med gourmet på Bandholm Hotel er en oplevelse, der kæler for alle sanser. Det første, der slår en i møde, er de stemningsmættede visuelle indtryk i de smukke restaurantlokaler med rustikke stoftapeter, funklende lysekroner og knitrende pejs. Når den helt særlige lollandske ro har meldt sig, er det tid til at møde aftenens store attraktion: de velsmagende gourmetretter, kælet for af chefkok Naomi Fouchés kyndige hænder. 

Gourmetmenuen på Bandholm Hotel er baseret på unikke, lokale råvarer, nøje udvalgt efter deres smag, duft, udseende og konsistens og nænsomt tilberedt, så den gode smag fremhæves og bevares. Lolland-Falster er i kraft af sit milde klima og fede jord en sand guldgrube af spændende og velsmagende råvarer, og Bandholm Hotel samarbejder med anerkendte lokale producenter såsom Krenkerup Bryggeri, Frederiksdal Kirsebærvin og øko-godset Knuthenlund, der bl.a. fremstiller prisbelønnede fåreoste.

Ud over smagen er madens visuelle fremtoning en attraktion i sig selv, og køkkenchef Naomi Fouché gør meget ud af at præsentere retterne på en spændende og kreativ måde, der komplementerer smagsudtrykket og skaber et kulinarisk helhedsindtryk.

Sammen med gourmetretterne serveres en tilhørende vinmenu, nøje udvalgt og afstemt til de enkelte retter. Her er både klassiske, udsøgte vine, men også plads til spændende og overraskende kombinationer. 

Se den aktuelle gourmetmenu her.

Queen Treatment - den ultimative forkælelse!

Føl dig som en dronning efter denne 2 timer lange, lækre, forkælende behandling, der kræser både for ansigt, krop og sjæl! 

Rygmassage og luksuriøs ansigtsbehandling

Først bydes du velkommen, og med varme sandsække lagt på fødderne, får du masseret ryggen i plejende, botaniske olier, så du både afstresses og din hud bliver helt blød.

Så forkæles ansigtshuden med en luksuriøs ansigtsbehandling, hvor intet er udeladt. Vi starter med en fuldstændig afslappende akupressurmassage i ansigtet med en aromatisk rensebalm og varme omslag om din nakke og dine fødder får dig til at forsvinde helt hen, hvor tid er lige meget og du bare kan trække vejret dybt og slappe helt af.

Total afslapning, afstresning og velvære

Vi peeler og plejer huden med masker, højeffektive serum og essentielle olier, masserer armene og tager også fat i den trætte hovedbund. Hvis det lykkes dig at være vågen på dette tidspunkt, må du nok give op over for en ansigtslymfedrænage, der fjerner affaldsstoffer og luller dig i søvn…

Så masseres fødderne, indtil sidste maske fjernes, og din hud ser strålende og frisk ud, mens du selv er helt afslappet. Vi skal nok sørge for at lægge din makeup og sætte håret flot igen, og også servere en opfriskende drink, så du kan føle dig som en ægte dronning, når vi siger tak for denne gang.