Bandholm Hotel set fra Smålandshavet  - Perfekt til weekendophold
Bandholm Hotels flotte hall med håndlavede tapeter og lysekrone
Intim middag på Bandholm Hotel
Superiorværelse på Bandholm Hotel

Nyd et uforglemmeligt weekendophold på Danmarks solbeskinnede sydhavsøer. Bandholm Hotel tilbyder 4-stjernede afstressende weekendophold i rolige og idylliske omgivelser ved havet, langt fra hverdagens stress og jag.

Fra 895 kr. pr. person pr. nat.

Bandholm Hotel har en række forskellige opholdspakker, som kan bookes i weekenden:

Queenophold

Luksus Gastronomiophold

Gourmetophold

Wellnessophold

Romantisk ophold

Golfophold

Familieophold

Knuthenborgophold

Bandholm Hotel er særlig kendt for gastronomi i topklasse med et alsidigt menukort med lokale retter og ingredienser samt gourmet. Hotellets restaurant er blandt de mest populære i Danmark med kulinariske oplevelser, som kærtegner selv de mest kræsne smagsløg.

Bandholm Hotel emmer af romantik og luksus. Den flotte hovedbygning fra 1886 er nænsomt restaureret, hvor bygningens sjæl og historie er blevet bevaret, samtidig med at moderne bekvemmeligheder er blevet tilføjet. Beliggenheden er uovertruffen, kun få meter fra Bandholm Strand.

Alle hotellets 40 værelser er smukt indrettet med et luksuriøst præg, perfekt til at nyde et afslappende weekend ophold sammen. Der er mange forskellige værelsestyper, lige fra de prisvenlige, nydelige dobbeltværelser til de overdådige luksussuiter i hovedbygningen.

Hotellets velbesøgte wellnessafdeling tilbyder et væld af livgivende behandlinger for krop og sjæl. Prøv for eksempel en "romantik for to" med både spabehandling og helkropsmassage.