Hold dit næste arrangement hos os

Når din fest udspiller sig på Bandholm Badehotel, står hele vores køkken klar til at løfte din aften til gastronomiske højder. I deres kyndige hænder forvandles øens lokale råvarer til fantastiske festmenuer og kulinariske kager, der passer til netop din begivenhed.

Samtidig bliver I taget godt af, af vores professionelle personale, der er kendt for at yde en ekstraordinær, hjertevarm service, som får din fest til at forblive i fokus.

Gør den store dag større

En af livets helt stor fester kræver et sted, der kan rumme den. På Bandholm Badehotel er der plads til at du kan få et eventyrligt bryllup, i idylliske landlige omgivelser som ingen andre steder.

Vi har specialiseret os i at gøre jeres store dag perfekt, og hotellet har præcis det rum der passer til jeres bryllup. Fra små charmerende private rum når brylluppet skal være for de få, til den helt store festsal hvor fejringen bliver i storslået stil.

Uanset hvad du ønsker, står kokke, tjenere, bryllups-planners og resten af hotellets team klar til at yde deres ypperste, for at du kan få en dag, du aldrig glemmer.   

På Bandholm Badehotel får din begivenhed plads til at folde sig fuldt ud. Her finder du den perfekte ramme til alt fra en stilfuld 10-personers middag til en storslået fest på 150 personer. Hotellets enestående lokaler og beliggenhed ved Smålandshavet, omgivet af natur og kystnær idyl, løfter enhver anledning til noget helt specielt. Og med 43 charmerende værelser behøver festen først at stoppe, når i checker ud. 

Kontakt os gerne på +45 54 75 54 76 og få en snak med vores erfarende bryllup og festkoordinator og hør hvordan vi kan hjælpe med at gøre din begivenhed unik..

En firmafest man husker

Kom væk fra de vante rammer, og hold sommerfesten, julefrokosten eller den særlige fejring i afslappet luksus på landet. Med hotellets beliggenhed på Lollands nordkyst, får i fornemmelsen af at være langt væk, selvom der kun er 1½ time til København.

Her venter jer sublime smagsoplevelser og et særligt udvalg af øl og vin fra lokale producenter, samt hotellets egne signatur cocktails. Og fra i ankommer, sørger vi for at skabe en herlig stemning, og tage os af det hele, så I kan fokusere på at feste med hinanden. 

Denize sidder klar på +45 3167 4270 til at hjælpe med at arrangere firmafesten, der vil blive talt om mange år efter, så giv hende endelig et ring. 

Mød vores mødelokaler

Oplev Bandholm badehotel på mange måder

Book et ophold tilpasset dine behov

Havnegade 37 · 4941 Bandholm · Danmark +45 5475 5476 ·
info@bandholmhotel.dk
CVR 34059926

2020 Bandholm Badehotel® All rights reserved.