Ansigtsbehandling | wellnessophold Smukke lokaler i Bandholm Hotel Wellness Superiorværelse Bandholm Hotel Bandholm Hotel set fra vandet | spa ophold Sjælland Aftenudsigt fra havnen ved Bandholm Hotel Dejlige gourmetoplevelser - Bandholm Hotel Hot Stone Massage på Bandholm Hotel Wellness Styling og håropsætning på Bandholm Hotel Wellness

Wellness ophold

Ankomstdato
23
Januar
Afrejsedato
24
Januar

En nydelsesoplevelse ud over det sædvanlige med god mad, smukke omgivelser og afslappende wellness.

Wellnessophold – ultimativ forkælelse

1-døgns Wellnessophold

Ankomstdagen

 • Indtjekning fra kl. 15
 • Små søde delikatesser
 • 60. min. wellnessbehandling *
 • Kokkens 3-retters middag **
 • Overnatning (vælg værelsestype ved booking)

Afrejsedagen

 • Stor morgenbuffet
 • Udtjekning senest kl. 11

Pris pr. person i et af vores skønne værelser/suiter fra kr. 1.895 afhængig af sæson. Tillæg for én persons ophold. Se dagsaktuelle priser og værelseskategorier ved booking.

2-døgns Wellnessophold

Ankomstdagen

 • Indtjekning fra kl. 15
 • Små søde delikatesser
 • Kokkens 2-retters middag **
 • Overnatning (vælg værelsestype ved booking)

Dag 2

 • Stor morgenbuffet
 • 60 min. wellnessbehandling *
 • Kokkens 3-retters middag **
 • Overnatning

Afrejsedagen

 • Stor morgenbuffet
 • Udtjekning senest kl. 11

Pris pr. person i et af vores skønne værelser/suiter kr. 2.790 - 6.290. Tillæg for én persons ophold. Se dagsaktuelle priser og værelseskategorier ved booking.

* Wellness inkluderet i opholdet: 

Inden for få dage efter booking, vil I blive kontaktet vedr. valg af wellnessbehandling og tidspunkt. Vælg mellem følgende:

Helkropsmassage 1 times afslappende massage af hele kroppen med fugtgivende botaniske olier.
Lille romantik for to Ca. 30 min. i spabad med levende lys, efterfulgt af en halv times afslappende rygmassage.

Behandlingerne kan forlænges og suppleres med andre behandlinger efter aftale med wellness. Læs mere om wellness behandlinger.

** Mad inkluderet i opholdet

De inkluderede retter er udvalgt af køkkenchefen og varierer efter årstiden. 

Da opholdet er med middag, bliver der på forhånd reserveret et bord til jer i vores hyggelige restaurant.

Wellness ophold med afslapning, velvære og lækker mad

Læn jer tilbage og lad den lollandske idyl lulle jer til ro, alt imens I bliver forkælet i vores wellnessafdeling i en hel time. Små søde delikatesser står klar på værelset ved indtjekning, og restauranten byder velkommen til en dejlig aften i de hyggelige lokaler. Næste morgen vågner I op til en stor morgenbuffet.

Wellness-ophold ved havet

Bandholm Hotel er omgivet af en dejlig have med en stor overdækket terrasse med udekøkken og bar. I baggrunden er havet og plænen foran en smuk baggrundskulisse. En stor del af wellness-oplevelsen er det at nyde havet og naturen omkring hotellet og stresse helt ned med dejlige gåture og samtaler uden forstyrrende elementer.

Hotellets smukke hovedbygning fra 1886 har en helt særlig historisk charme og æstetik, der er en fryd for øjet og virker beroligende på sanserne. De smukke, håndlavede tapeter, lysekronerne og det stilfulde interiør gør hotellets rum behagelige at opholde sig i. Samtidig skal man ikke underkende betydningen af det helt særlige lys som omgiver hotellet med dets uovertrufne beliggenhed, kun få meter fra havet. Altsammen ingredienser, der medvirker til den helt særlige atmosfære og ro, som Bandholm Hotel er kendt for.

Spa- og wellnessbehandlinger

Ud over de spa- og wellnessbehandlinger, der er inkluderet i wellnessopholdet, tilbyder Bandholm Wellness mange forskellige berigende behandlinger til krop og sjæl. 

Er I til romantiske wellnessoplevelser sammen, er parmassage en utrolig dejlig oplevelse, hvor man får en afstressende og inspirerende tid sammen og bliver efterladt helt afslappet og vel til mode. Bandholm Hotel har også afslappende spabehandlinger, som er perfekte til hygge og dejligt samvær. 

Bandholm Wellness tilbyder også et væld af forskellige skønhedsbehandlinger. Prøv f.eks. en Queen Treatment, som er den ultimative kombinerede ansigtsbehandling og kropsmassage. Ønskes styling og makeup til den helt særlige aften, kan dette også let lade sig gøre.

Læs mere om de forskellige behandlinger under Wellness.

Wellnessophold nær Sjælland og Tyskland

Bandholm Hotel har en unik beliggenhed på Lollands smukke nordkyst, lige ved udkørslen fra Knuthenborg Safaripark. Her er landlig idyl, hav, skov og marker og frisk havluft.

Foran hotellet er der en lille perron, hvorfra Museumsbanen kører den hyggelige tur med veterantog gennem skoven til Maribo. Fra Bandholm Havn går der er en lille, charmerende færge til småøerne Askø/Lilleø, og i havnen er der gode bademuligheder med en velbevaret badeanstalt som kan prale af Danmarks varmeste badevand.

Hotellet ligger en lille halv time fra broen til Sjælland og kun 15 min. fra Rødby, hvorfra der er færgeforbindelse til Tyskland. Der er masser af turistattraktioner på Lolland, og både Sydsjællands og Nordtysklands mange seværdigheder er inden for rækkevidde.