Forkæl både krop & sjæl

Læn dig tilbage, og mærk hvordan omverden glider væk, når vores dygtige behandlere sætter dig i centrum i vores wellness zone. Her slipper du hurtigt stress og spændinger i kroppen, slapper helt af og opnår en behagelig ro. Perfekt til dig, der gerne vil forkæle dig selv, eller en du holder af.

Massage

Læg dig godt tilrette i vores behagelige og lune lokale, og mærk hvordan rolige hænder masserer hverdagen ud af din krop. Her skal du ikke gøre andet end at nyde at være i centrum, mens du trækker vejret helt ned i tåspidserne. Du kan opleve de forskellige behandling selv, eller sammen med en du holder af.  

WELLNESS RYGMASSAGE CA. 30 MIN.
Afstressende wellness-massage der får din ryg til at blive blød og afslappet.
400 kr.

WELLNESS HELKROPSMASSAGE CA. 60 MIN.
Afslappende massage af hele kroppen med fugtgivende olier som efterlader dig silkeblød.
750 kr.

HOT STONE MASSAGE 60 MIN
Afslappende lavasten-massage, hvor varme, vulkanske basaltsten lægges direkte på din krop. Varmen strømmer ind i kroppen og trænger dybt ned i musklerne, forbedrer cirkulationen af både blod og lymfe, og virker udrensende i hele kroppen og smertelindrende i muskler og led. I denne behandling masseres hele kroppen både med hænder og sten. Hot stone massage er ikke egnet til alle*
850 kr.

HOT STONE MASSAGE 90 MIN.
Afslappende lavasten-massage, hvor varme, vulkanske basaltsten lægges direkte på din krop. Varmen strømmer ind i kroppen og trænger dybt ned i musklerne, forbedrer cirkulationen af både blod og lymfe, og virker udrensende i hele kroppen og smertelindrende i muskler og led. I denne behandling masseres hele kroppen både med hænder og sten. Hot stone massage er ikke egnet til alle*
1.050 kr.

BANDHOLM BODY BUFF CA. 90 MIN.
Den ultimative luksuriøse kropsbehandling. Få silkeblød og strålende smuk hud med dit eget valg af eksfolierende ingredienser som sand, salt og kaffe, efterfulgt af et forfriskende varmt brusebad, og en halv time i jacuzziens bobler, hvor der serveres smoothies eller mousserende vin. Der afsluttes med en skøn velværemassage af hele kroppen i en blanding af plejende og fugtgivende botaniske olier. Vi serverer en Red Bush Te fyldt med antioxidanter som fortsat renser kroppen. Velegnet til parbehandling.
1.450 kr.

ANSIGTSMASSAGE CA. 30 MIN.
Afslappende ansigtsmassage Inkl. afrens og hovedbundsmassage.
400 kr.

WELLNESS MASSAGE FOR GRAVIDE
Afstressende graviditetsmassage, der hjælper dig med at slappe af i ryggen, skulder og lænd.
En særlig pude med hul til maven giver god understøttelse, så du kan ligge på maven og nyde, at nogle andre tager sig godt af dig. Ring til receptionen på 5475 5476 for at høre mere.

*Hot stone massage er ikke hensigtsmæssig for diabetikere, patienter med forhøjet blodtryk, hjertesygdomme eller blodfortyndende medicin. Heller ikke hvis du har solskoldning, betændelse i kroppen eller inflammationer på huden.

Manicure & Pedicure

Sæt dig godt til rette i den behagelige stol, og nyd den rolige atmosfære i det lune lokale, mens vores dygtige wellness-eksperter forkæler dig. Dine hænder og fødder bruges hele tiden i hverdagen, så giv dem en velfortjent pause.

Her bliver de plejet med cremer og massage, der giver dem nyt liv og lader velværen breder sig til resten af kroppen.     

Manicure Basic 30 min.
Håndbad. Negle formes og neglebånd ordnes og plejes. Polering, negleolie og håndcreme. Der er mulighed for at tilvælge lak.
345 kr.

Luksus Spa Manicure 45 min.
Plejende olie. Negle formes, neglebånd ordnes og plejes. Jojobaolie peeling af hænder og underarme, fugtgivende vitaminrig håndmaske, håndmassage i en silkeblød håndlotion, negleolie og polering. Mulighed for lak.
495 kr.

Pedicure Basic 40 min.
Fødderne friskes op med et plejende fodbad. Negle formes, neglebånd plejes, fødderne files. Afsluttende gives fodmassage med fugtgivende creme. Polering.
475 kr.

Luksus Spa Pedicure 60 min.
Afslappende aromatisk fodbad. Råsukkerbaseret AHA peeling af fod og underben. Negle formes, neglebånd plejes, høj AHA Sea Serum, fødderne files. vitaminrig fodmaske med vulkansk ler, Cucumber Heel Therapy, der genopbygger tør og sprukken hud. Negle poleres.
645 kr.

Vinylux lak v/behandling
100 kr.

Shellac 1 farve
300 kr.

Shellac 1 farve v/behandling
150 kr.

Shellac Fransk
395 kr.

Shellac Fransk v/behandling
225 kr.

Shellac aftagning i forbindelse med ny Shellac
150 kr.

Shellac aftagning inkl. mini manicure
350 kr.

Spa & Body

Synk ned i et varmt spabad, og mærk hvordan en totalt afslappet følelse breder sig i hele kroppen. Lad boblerne løsne op for din krop, mens du nyder lidt lækkerier der serveres til. Og skal du rigtig være god ved dig selv, eller en du holder af, så kan du vælge en efterfølgende massage, der efterlader dig fuldstændig veltilpas.

JACUZZI CA. 30 MIN.
Nyd 30 min i jacuzziens bobler, der løsner op og får din krop til at slappe af. Til badet serveres der smoothies og fyldte chokolader.
For to personer
500 kr.
For en person
400 kr.

 

LILLE NÆRVÆR FOR TO – 60 MIN.
Nyd 30 min. i jacuzziens bobler i skæret fra levende lys, efterfulgt af en halv times afslappende rygmassage. Til badet serveres der smoothies og fyldte chokolader.
For to personer
1.500 kr.

 

NÆRVÆR FOR TO – 90 MIN.
Nyd 30 min. i jacuzziens bobler i skæret fra levende lys, efterfulgt af en times afslappende helkropsmassage. Til badet serveres der smoothies og fyldte chokolader.
For to personer
1.900 kr.

 

NIGHT SPA – FRUGT, CHOKOLADE OG BOBLER – 30 MIN.
Nyd 30 min. i jacuzziens bobler med en flaske mousserende vin, frugt og chokolade. Den perfekte afslutning på aftenen.
(Skal bookes minimum 3 dage før ankomst)
for 2 personer
900 kr.

 

NIGHT SPA – FRUGT, CHOKOLADE OG BOBLER – 60 MIN.
Nyd 60 min. i jacuzziens bobler med en flaske sprød mousserende vin, frugt og chokolade. Den perfekte afslutning på aftenen.
(Skal bookes minimum 3 dage før ankomst)
For to personer
1.500 kr.

Ansigtsbehandling

Læn dig tilbage, luk øjnene og slap af, mens vores dygtige kosmetologer tager hånd om dit ansigt. De vurderer din hudtype og den rette pleje, den har brug for, mens du nyder den afslappende atmosfære.

Med en ansigtsbehandling vil du opleve en fornyet skønhed, og vi hjælper dig samtidig med at vælge de rigtige hudplejeprodukter, der gavner dig til hverdagen.   

LILLE LUKSUS – 30 MIN.
Akupressur i aromatisk rensebalm, peel, specialmaske, hånd- og armmassage, serum, creme og øjenpleje.
450 kr.

 

LUKSUS DARPHIN – 60 MIN.
En Darphin-behandling er til dig, der ønsker ægte luksus og nydelse, kombineret med synlige resultater. Blød, aromatisk rensebalm , 2x peel, ansigtsmassage, specialmaske, hånd- og armmassage, nøje udvalg serum & cremer samt øjenpleje. Når behandlingen slutter garanterer vi, at du ser en opklaret, strålende, mere frisk hud end før.
795 kr.

Ro og afslapning
Vi møder dig med omsorg og professionelle øjne på din huds behov. Du bliver hjulpet til rette på den bløde seng under tæppet, og vi hjælper dig til fuld komfort. Blød, aromatisk rensebalm masseres på ansigt og dekolté, og varme omslag om fødder og nakke vil gøre dig som flydende. Du skal kunne slappe af hos os, mens vi tager os af din hudpleje.

Nænsom og professionel behandling
Vi exfolierer huden to gange, anden gang med en peelende maske, imens du får masseret den ømme hovedbund. Derefter udvælges de helt rigtige serum og cremer til dig, som vi med opstrammende, afstressende effleurage strøg masserer ind i huden, hen over hele ansigtet, halsen og skuldrene. Der vælges en specialmaske efter dit behov, og mens masken arbejder, tager vi fat i de trætte arme og hænder og masserer dem med rige cremer.

Synlige forandring
Efter endt behandling, garanterer vi, at du ser en opklaret, strålende, mere frisk hud end før, og har du brug for det, klare vi makeup og hår, så du kan føle dig rigtig godt tilpas, afslappet, forkælet og fornyet!

 

QUEEN/KING TREATMENT – 100 MIN.
En luksuriøs behandling er til dig der fortjener det bedste fra top til tå. Rygmassage med plejende olier, udsøgt luksus ansigtsbehandling med produkter fra Darphin inkl. afrens, 2x peel, 2x specialmaske, ansigts- og hovedbundsmassage med blomsterolioe, hånd- og armmassage, ben- og fodmassage og afsluttende med serum, øjenpleje og dagcreme. Velegnet til parbehandling.
1.450 kr. pr. person

Rygmassage og udsøgt ansigtsbehandling
Først bydes du velkommen, og med varme sandsække lagt på fødderne, får du masseret ryggen i plejende, botaniske olier, så du både afstresses og din hud bliver helt blød.
Så forkæles ansigtshuden med en luksuriøs ansigtsbehandling, hvor intet er udeladt. Vi starter med en fuldstændig afslappende akupressurmassage i ansigtet med en aromatisk rensebalm og varme omslag om din nakke og dine fødder får dig til at forsvinde helt hen, hvor tid er lige meget og du bare kan trække vejret dybt og slappe helt af.

Afslapning, afstresning og afsindigt godt
Vi peeler og plejer huden med masker, højeffektive serum og essentielle olier, masserer armene og tager også fat i den trætte hovedbund. Hvis det lykkes dig at være vågen på dette tidspunkt, må du nok give op overfor en ansigtslymfedrænage, der fjerner affaldsstoffer og luller dig i søvn. Så masseres fødderne, indtil sidste maske fjernes, og din hud ser strålende og frisk ud, mens du selv er helt afslappet.

 

BEAUTY ANGEL BEHANDLING CA. 15 MIN.
Beauty Angel Lys er en naturlig og effektiv måde at få en smuk hud på. Det stimulerer bindevævet og øger collagen, elastin og hyaluronproduktionen hvilket reducerer rynker, arvæv, strækmærker, akne og uren hud.
200 kr.

150 kr i forbindelse med øvrige behandlinger

 

BEAUTY ANGEL LYSTERAPI 10-TURS KLIPPEKORT
1.400 kr.

Bryn, vipper & voks

Træd ind i wellness zonen, og bliv frisket op i en hyggelig atmosfære. Her tager vores erfarne wellness-eksperter sig godt af dit ydre, mens du får en velfortjent pause.

Du har mulighed for at vælge mellem forskellige behandlinger bl.a. farvning af bryn og vipper, pluk af bryn samt hårfjerning med voks.

Rening af bryn v/ voks eller pincet
130 kr.

Farvning af vipper eller bryn
150 kr.

Farvning af bryn samt retning
250 kr.

Farvning af vipper og bryn samt retning
350 kr.

Lashlift
350 kr.

Tillæg for farve
100 kr.

 

Voksbehandling

Overlæbe + hage
150 kr.

Armhule
220 kr.

Øre + næse
250 kr.

Arme og fingre
400 kr.

Bikini
400 kr.

Underben inkl. knæ og tæer
450 kr.

Ryg inkl. skuldre
fra 500 kr.

Hele ben
fra 600 kr.

* For bedste resultat anbefaler vi, at du undgår peeling/eksfoliering på dagen og dagen før og undgår at smøre benene med creme på dagen. 

Oplev Bandholm badehotel på mange måder

Book et ophold tilpasset dine behov

Havnegade 37 · 4941 Bandholm · Danmark +45 5475 5476 ·
info@bandholmhotel.dk
CVR 34059926

2020 Bandholm Badehotel® All rights reserved.