Om Bandholm Badehotel

Vi byder velkommen på ny

Der er kommet helt nye kræfter til det vidunderlige hotel på Lollands nordkyst, og dermed starter et nyt kapitel i hotellets mere end 300 årige historie.

Vi tror på, at Bandholm Badehotel skal være værd at rejse efter, om end du ankommer fra Kettinge, Kiel eller København. Og vi ønsker at forstærke og forfine hele Bandholm-oplevelsen. Den skal føles lige så overraskende, som de omgivelser hotellet ligger i. Fra øjeblikket vi byder dig velkommen, til måden vi sender dig godt på farten igen.

Et smut forbi Bandholm Badehotel er som at møde en god ven. Glædeligt, indbydende og interessant. En stemning, som alle os på hotellet er sammen om at skabe hver eneste dag.

En stemning bliver siddende i dig, lang tid efter du er taget hjem igen. Vi glæder os til at byde dig velkommen på ny.

Lolland er i live

Vi vil vise alle vores besøgende, at Lolland har så meget at byde på. Udover at være et håndklædekast fra Smålandshavet og områdets idyllisk natur, får du også en unik indgang til øen, når du besøger Bandholm Badehotel.

Med vores omfattende viden om øens bedste steder og vores stærke samarbejde med folk og venues over hele Lolland, kan vi give dig anbefalinger og oplevelser som ingen andre. Og så gør vi en dyd ud af at bringe det bedste fra øen ind på hotellet. Alt fra lokalproduceret vin i verdensklasse, til råvarer der bl.a. bruges af Michelin-restauranter landet over samt lokal kunst og kultur.

Vi håber, du vil forelske dig lige så meget i øen, som vi allesammen er.

Vi glæder os til at høre fra dig

På Bandholm Badehotel er vi til for dig. Derfor er du altid velkommen til at kontakte receptionen, hvis du har spørgsmål til et besøg til hotellet, eller bare har lyst til at vide mere.