Jeres bryllup - jeres badehotel. Få hotellet for jer selv og de nærmeste...

Et eventyrligt Bryllup i kystnære omgivelser

På Lollands nordkyst venter vores idylliske badehotel, klar til at skabe den perfekte ramme for et uforglemmelig bryllup.

En af livets helt store fester kræver et sted, der kan rumme den. På Det Nye Bandholm Badehotel er der plads til at I kan få et eventyrligt bryllup omringet af idylliske landlige omgivelser, som ingen andre steder.

Kun et stenkast fra vandet, finder I den helt perfekte bryllupslokation i naturskønne omgivelser. Vi har smukke lokaler og en enestående beliggenhed ved Smålandshavet, omgivet af smuk natur og kystnær idyl. Her ingen forstyrrelser – kun fokus på nærværet.

Vi er specialiserede i at skabe den perfekte ramme for jeres store dag, med flot indrettede lokaler og udendørsområder, der kan tilpasses til enhver størrelse, gørelse og stil af jeres bryllup.

Vi skræddersyer jeres helt personlige Bryllupsarrangement fra start til slut og vores Eventchef følger jer personligt hele vejen så vi sikrer at alle detaljer og kvaliteten er i top.

En total festpakke med Velkomst Drink, 4 Retter Festmenu, tilhørende Vinmenu, Fri Bar med Øl, Vand & Vin, Natmad og Festopdækning i lokalet starter fra kr. 1.475 pr. person inkl. moms.

Book dit bryllup i dag

Fra intime, charmerende private rum, der skaber en unik atmosfære for de få, til den imponerende, store festsal, der lægger rammerne for en storslået fejring.

Uanset Jeres ønsker  står vores kokke, tjenere, bryllupsplanlæggere og det øvrige hotelteam klar til at levere deres allerbedste, så I kan få en helt uforglemmelig dag.

Hotellet har også en stor overdækket terrasse med hvide pagodetelte med udsigt til havet – perfekt til en udendørs reception eller til at nyde bryllupskagen i det fri.‍

Læs mere om vores priser & pakker her.

Vi kan naturligvis skræddersy og sammensætte alle pakker, så det passer lige præcis til Jeres fest. Kontakt os for at få en uforpligtende snak om Jeres store dag.