Wellness

Ansigtsbehandling i Bandholm Wellness Ansigtsbehandling i Bandholm Wellness
Massage for par - en romantisk og afslappende oplevelse i Bandholm Hotel Wellness Massage for par - en romantisk og afslappende oplevelse i Bandholm Hotel Wellness
Intim og romantisk spa med champagne Intim og romantisk spa med champagne
Ansigtsbehandling i Bandholm Wellness Ansigtsbehandling i Bandholm Wellness
Nænsom wellness-massage Nænsom wellness-massage
Hot stone massage i Bandholm Wellness Hot stone massage i Bandholm Wellness

Bandholm Wellness tilbyder afslapning og forkælelse, sammen med den rette rådgiving og pleje til netop dig. Giv dig selv den eksklusive oplevelse, du ikke får i hverdagen. 

Afstressende wellness - ny energi

Wellness er balsam for både krop og sjæl og giver fornyet energi til hverdagen. Prøv vores afslappende og afstressende spa- og massagebehandlinger. Kom af med stress og spændinger i kroppen og oplev fornyet velvære og vitalitet. Vi tilbyder også parbehandlinger, så tag din ægtefælle, kæreste, mor eller veninde med og få en dejlig wellness-oplevelse sammen. 

Book en wellness-behandling

Du kan bestille tid til wellnessbehandlinger direkte i vores online booking eller ringe til os på 5475 5476. Der er også mulighed for at booke et wellnessophold og forkæle hinanden et døgn på Bandholm Hotel. Bandholm Wellness fører de anerkendte produktserier fra Darphin, Comfort Zone, CND, og Kalahari Ancient Desert Secrets, så kig ind og få vejledning til, hvilke produkter er bedst for dig.

Du finder Bandholm Wellness på Birketvej 1. Det er ca. 300 m fra hotellet, lige over for tanken.

Massage for par - en romantisk og afslappende oplevelse i Bandholm Hotel Wellness

Spa & body

En romantisk spabehandling er ultimativ nydelse for dig og din partner. En eksklusiv og behagelig oplevelse for alle sanser, som efterlader dig afslappet og veltilpas.

Afslappende massage i Bandholm Wellness

Massage

Prøv en afslappende massage med eller uden sten. Der er mulighed for parbehandling – tag din ægtefælle, kæreste, mor eller veninde med og få en dejlig oplevelse sammen.

Nydelse, afslapning og skønhed - ansigtsmassage i Bandholm Wellness

Ansigtsbehandling

Her finder du afslapning og forkælelse, sammen med den rette rådgivning og ansigtspleje til netop dig.

Eksklusiv og professionel manicure i Bandholm Wellness

Hænder & fødder

Forkæl dine hænder og fødder med en eksklusiv oplevelse, du ikke får i hverdagen. Vi tilbyder skønne mani- og pedicurer med anerkendte produkter fra CND.

Professionel pleje af øjenbryn, øjenvipper og voksbehandlinger

Bryn, vipper & voks

Bandholm Wellness tilbyder opfriskende farvning af bryn og vipper, pluk af bryn samt hårfjerning med voks. Bliv hårfri i 4-8 uger ad gangen.

Professionel makeup og styling i Bandholm Wellness

Makeup

Skal du til fest eller måske giftes, så bestil en tid til at få lagt en smuk makeup til anledningen. 

Wellness ophold på luksushotel Wellness ophold på luksushotel

Blogindlæg

Velgørende ansigtsmassage i Bandholm Wellness

Hudens sprog

Huden har mange spændende funktioner, og særligt spændende for hudplejeemnet, er det, at den fortæller om vores livsstil.

Hot stone massage i Bandholm Wellness

Hot stone massage

Hot stone massage er en meget blid massageform med dybdegående virkning. Kroppen masseres langsomt med lune lavasten, som får musklerne til at slappe helt af.

Frugtsyrebehandling i Bandholm Wellness

Frugtsyre-behandling

Frugtsyre kurbehandling er en effektiv naturlig behandling mod uren, slidt eller pigmenteret hud. Under behandlingen fjernes døde hudceller og ny, frisk hud træder frem.

Rooibos-the fra Kalahari-ørkenen

Kalahari rooibos-the

Kalahari rooibos-the er en 100 % ren økologisk te lavet af blade fra rooibos-busken i Western Cape, Sydafrika. Den er kendt for sine mange sunde egenskaber og indeholder bl.a. antioxidanter og AHA.

Solnedgang i Bandholm

C-vitamin mod skader fra solen

Når vi er ude i solen udkæmpes en kamp i vores hud mellem de frie radikaler og de beskyttende antioxidanter. C-vitamin er en kraftig antioxidant, som beskytter huden mod UV-strålers påvirkning.

Wellnessophold i lollandsk idyl

Prøv et wellnessophold på Lollands idylliske nordkyst, kun få kilometer syd for Sjælland. Bandholm Hotel er en oase på Lolland, hvor tiden står stille og roen trænger sig helt ind i sjæl og krop. Med i opholdet er dejlig mad i hotellets populære restaurant og en hel time i wellness, hvor I får en kombination af massage- og spabehandlinger, som med garanti efterlader jer afslappede og veltilpas. Prøv f.eks. en "lille romantik for to", med 30 min. rygmassage og 30 min. i jacuzzien. Helt fantastisk!

Glæd en ven med et gavekort til wellness

Et gavekort til Bandholm Wellness er en oplagt gaveidé til veninden, kollegaen eller kæresten. Her er du sikker på at få fuld valuta for pengene med ægte afstressende nydelse og forkælelse, som huskes længe efter. Gavekortet købes her på hjemmesiden og udstedes enten på et valgfrit beløb, eller du kan vælge en bestemt behandling. Ring gerne på 5475 5746 og spørg til de forskellige behandlinger, hvis du vil vide mere. Se mere om gavekort her.

Afstressende wellness og skønne naturoplevelser

Kombinér evt. wellnessopholdets afstressende behandlinger med ture rundt på naturskønne Lolland-Falster eller tag en afstikker til det sydlige Sjællands mange seværdigheder. 

Her er masser af dejlig natur, herregårde og museer, småøer m.m., og naturligvis skønne bademuligheder med Danmarks varmeste badevand lige her i Bandholm. Er det boblebad, der trækker, har Bandholm Wellness lækre indendørs spaer, som kan benyttes året rundt.